Groepen bij de Koekoekshof

keuken

Reserveer uw tafel!

Wilt u heerlijk uit eten in Drenthe? Kom dan naar De Koekoekshof voor een fantastisch diner of lunch. Reserveer direct uw tafel online! Bellen mag natuurlijk ook! 0593-346279

Zoekt u een sfeervolle ruimte voor een gezellige lunch of een heerlijk diner, voor een besloten familiebijeenkomst, jubileum of een originele (thema)party? Wij hebben altijd een ruimte die past bij uw wensen. Vanaf binnenkomst tot het moment van vertrek zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Wij doen ons uiterste best ervoor te zorgen dat u bij ons een onvergetelijke dag of avond beleeft.

Het restaurant en de multifunctionele zalen, gelegen in het hart van Drenthe, zijn uitstekend bereikbaar en wij beschikken over een ruime eigen parkeergelegenheid waar u gratis kunt parkeren. 

Wij bieden voor groepen verschillende opties. Een buffet, brunch, BBQ of uitgeserveerd diner. Hier onder vindt u meer informatie

Komen uw wensen (nog) niet overeen met wat wij te bieden hebben? Neem dan zeker contact met ons op, wij maken graag een passende offerte.

Buffetten in Drenthe

Buffet

Diverse buffetten voor groepen vanaf 15 personen.

Lees verder
BBQ

BBQ

Zowel binnen als buiten mogelijk.

Lees verder
Brunch in Drenthe

Brunch

Geen ontbijt en geen lunch, maar wel heerlijk genieten

Lees verder