Moordspel

Moordspel Drenthe
Moordspel Drenthe

Moorspel in Drenthe

Een heerlijk buffet inclusief 2 drankjes en daarna in de schemering een moord oplossen...het perfecte uitje!

Er is een moord gepleegd! Alleen door strategisch te denken, slim te spelen, voorzichtig rond te sluipen en het andere teams lastig te maken, kun je de moordenaar ontmaskeren. Daarom zul je met dit moordspel in teamverband moeten samenwerken, maar in de schemerige straatjes is dit niet altijd even gemakkelijk. Met behulp van moderne en interactieve hulpmiddelen kun je de moord stukje bij beetje oplossen.

Na het buffet volgt de speluitleg, het uitreiken van de tablets en een lijst met verdachten en mogelijke moordwapens. Aan de hand van de gedetailleerde kaart op de tablet zoek je de weg door de schilderachtige straatjes van Elp. Onderweg zoek je zoveel mogelijk digitale aanwijzingen, verzamel je onzichtbare hints en zul je getuigen om moeten kopen. Hiermee kun je uiteindelijk de moordenaar ontmaskeren...

Laat je meeslepen in de spanning van dit spel en ontdek het prachtige Drenthe op een heel andere manier...

 

Arrangement (min 15 personen)

€ 47,50 p.p.

Dit is inclusief; welkomstdrankje, buffet en een consumptie tijdens het spel (drankjes tijdens het eten zijn niet inbegrepen)

Keuze uit een koud / warm-, Western- of Italiaans buffet. In de winter behoort een stamppotbuffet ook tot de mogelijkheden.

 

Buffetopties:

  • Stamppotbuffet met oa; hutspot, boerenkool, zuurkool, rookworst, speklappen, spekjes en tafelzuren
  • Warm en koud buffet met oa; Brood met kruidenboter en tapenade, rundvleessalade, varkenshaas in champignon roomsaus, Visstoofpotje, Kip in zoetzure saus, frites, seizoensgroenten, rauwkost
  • Westernbuffet met oa; Spareribs, Amerikaanse runderstoof, chicken wings, tacoschotel, wedges, gepofte aardappel, salade, Mexicaanse groenten en maiskolven
  • Italiaans buffet met oa; diverse broodsoorten, salade Caprese, rucola salade, gemarineerde gegrilde groente, diverse pastasoorten met saus (bolognese, carbonara, tonijn)

In overleg is het mogelijk een dessertbuffet toe te voegen voor slechts € 6,50 pp.

Reserveringsaanvraag
Lijkt het Moordspel u leuk, maar past een buffet niet in uw planning? Het Moordspel is ook de combineren met andere drink & eet arrangementen. We maken graag een passende offerte die aansluit bij uw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op.