Kindvriendelijk restaurant Drenthe - Brasserie Smaok

Kindvriendelijk restaurant Drenthe - Brasserie Smaok

Kindvriendelijk restaurant Drenthe | Zin om lekker uit eten te gaan met kinderen in Drenthe? Er zijn meer dan voldoende pannenkoeken restaurants in Drenthe, maar misschien wil een gedeelte van het gezelschap liever een andere gerecht. Dan ben je bij Brasserie Smaok aan het juiste adres! Een kindvriendelijk restaurant in Drenthe met een gevarieerde menukaart. Iedereen in het gezelschap vindt hier iets van zijn/haar Smaok!

kindvriendelijk restaurant Drenthe

Kindermenu

Brasserie Smaok heeft een menukaart die een aantal keer per jaar wisselt. En ook voor kinderen is er voldoende keus. De pancakes en frietjes ontbreken zeker niet, maar daarnaast is er ook een keuze uit een rijst- en pasta gerecht. Misschien eerst nog starten met een overheerlijke tomatensoep of een vers afgebakken broodje?

Uit eten is natuurlijk niet compleet zonder een lekker dessert. Naast de keuze uit een vruchtenyoghurtbeker, kan er uiteraard ook gekozen worden voor een lekker kinderijs! 1 of 2 bolletjes (eventueel met slagroom), maar het leukste is dat de kinderen deze zelf in de keuken van ons restaurant mogen versieren. Spikkels, saus, snoepjes en een versiering. Het feest is compleet!