Wildlands Adventure Zoo arrangement

Wildlands Adventure Zoo arrangement

Ga op avontuur in de Wildlands Adventure Zoo in Emmen! Reis door de gebieden Jungola, Serenga en Nortica over de jungle trail, door de olifantenvallei en langs de leeuwenberg. Een gezellige en unieke dag uit voor jong en oud! Wildlands Adventure Zoo ligt in Emmen op slechts 25 minuten rijden van hotel De Koekoekshof. Na een ontspannen overnachting en een voedzaam ontbijt bent u zeker klaar voor deze expeditie!

Wildlands arrangement

Wildlands hotel arrangement

Het arrangement bestaat uit:

  • 1 overnachting in een ruime tweepersoonskamer

  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet

  • 2 toegangskaarten voor de Wildlands Adventure Zoo (de toegangskaarten kunnen ook van tevoren worden toegestuurd wanneer u hier op de aankomstdag al gebruik van wilt maken)

vanaf € 65,00 p.p.

Bekijk beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Het ontbijtbuffet wordt tussen 08.00 uur en 10.00 uur geserveerd in onze ruime ontbijtruimte. Op zon- en feestdagen is dit van 08.30 uur en 10.00 uur.

Voor de lunch en het diner kunt u terecht in onze Brasserie Smaok (www.brasseriesmaok.nl) De keuken is vijf dagen geopend van 12.00 – 20.00 uur.

Dins- en woensdagen is de keuken gesloten

Naast ons à la carte menu, serveren wij ook dagelijks een 3-gangen dagmenu. Deze dient van te voren gereserveerd worden en is € 30,50 per persoon, of €34,50 voor een viergangen diner.

Uiteraard kunnen wij rekening houden met dieetwensen indien deze vooraf bekend zijn.

Voor meer informatie over het restaurant en de menukaart kunt u hier kijken.


Wildlands Adventure Zoo

Wildlands Adventure Zoo bestaat uit 3 werelden met ieder zijn eigen belevenissen, sfeer en dieren

Jungola

Bepaal zelf hoe je deze mysterieuze, groene wereld vol prachtige dieren en spannende avonturen gaat ontdekken. Hoog in de lucht, via torens, touwbruggen en – wie weet! – een onverwachte ontmoeting met een gibbon. Stap in de boatride over de Rimbula River en komt heel dicht langs acrobatische slingerapen en imposante olifanten. Of loop gewoon met je twee benen op het pad door het oerwoud. Je tocht brengt je via de Olifantenvallei aan de rivierbedding naar de overwoekerde Vlindertempel aan de rand van Jungola. Pas op dat je niet verdwaalt in het Bamboedoolhof en …. houd je hoofd koel op het Koppensnellerspad. Jungola. Een expeditie vol verrassingen!

Serenga

Avontuur, natuur en cultuur, in Serenga vind je het allemaal. Stap in de Serenga Safari en verken de uitgestrekte savanne met zijn giraffes, neushoorns en andere dieren. Hoog op de Leeuwenberg houdt de koning der dieren je in de gaten. In de verte doemt de verlaten Arena op, ooit gebouwd door mensenhanden, nu het domein van de bavianen. In deze wereld kom je echt héél dicht bij de dieren. Kijk diep in de ogen van een vijf meter lange giraffe… of een 50 cm groot stokstaartje. Je reis brengt je langs dansende nijlpaarden onder water, dwars door het gebied van de grappige prairiedogs. Maak kennis met de bewoners van het Dogondorp en beproef je geluk bij de goudzoekers. Serenga. Een onvergetelijke belevenis!

Nortica

Met deze expeditie duik je in een wereld van ruige rotsen en koude kusten. Maak kennis met dieren die zich perfect hebben aangepast aan het leven boven en onder water. Hier is de natuur de baas. Je reis begint in de haven, waar je de pelsrobben en zeeleeuwen lenig door het water ziet schieten. De route leidt je dwars door het leefgebied van de pinguïns. Wel opletten: de dieren hebben voorrang! In het Poolstation observeer je de imposante ijsberen boven én onder water. Help de onderzoekers en doe de duizelingwekkende 4D-testride door het poolgebied met de Arctic 1… maar alleen als je durft. Nortica. Een wereld om te ontdekken!

Bekijk hier de website van Wildlands Adventure Zoo voor meer informatie.