Golf arrangement

Golf arrangement

Golfen op 1 van de mooiste, zo niet dé mooiste, golfbaan van Noord-Nederland? Boekt u dan ons golf arrangement en combineer een ontspannend verblijf in ons gezellige familiehotel met een 18 holes golfronde op Drentse Golfclub 'de Gelpenberg'.

Golf Gelpenberg

Golf arrangement

Dit arrangement bestaat uit

  • 2 overnachtingen in een ruime en lichte kamer
  • 2 x uitgebreid ontbijt buffet
  • 1 x een 3-gangen dagmenu op de 2e dag
  • 1 x 18 holes greenfee bij Drentse Golfclub 'de Gelpenberg' 

                  

v.a. € 149,00 p.p.

Om teleurstelling te voorkomen, laat u bij het maken van de boeking direct aan ons weten op welke dag en tijd u wilt starten. Wij vragen dan direct bij 'de Gelpenberg' de mogelijkheden op.

Daarnaast hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

  • NGF-Nummer
  • Gewenste tijdstip
  • Aantal holes
  • HCP
  • Homecourse

(een arrangementen met een 9 holes greenfee is op aanvraag)

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Aanvullende informatie

DGC 'de Gelpenberg'

De Gelpenberg; een golfbelevenis!

In Aalden, op ruim 60 hectare Drents landschap, gelegen tussen enorme heidevelden, verrassende waterpartijen, een mooi glooiend landschap en eeuwenoude jeneverbessen, liggen de prachtige 27 holes van Drentse Golfclub de Gelpenberg; een 18 holes PAR 72 champions-course en een 9 holes PAR 3 baan. Door golf spelend Nederland gewaardeerd met een plaats in de top 5% van Nederland en als de nummer 1 van Drenthe.

De baan is gelegen op zandgrond en daardoor het gehele jaar goed bespeelbaar. De eerste 9 holes zijn in 1972 naar een ontwerp Frank Pennink aangelegd in een golvend landschap van bos, heide en een zandverstuiving. In 1992 werd de uitbreiding naar 18 holes gerealiseerd naar een ontwerp van Donald Steel. In 2011 werd onder regie van Frank Pont een belangrijke baanrenovatie voltooid, waardoor de baan landschappelijk en speltechnisch naar een hoger plan is gebracht. Goed course-management wordt beloond op “De Gelpenberg” en de grootste natuurlijke bunker op hole 18 (de zandverstuiving), maakt van uw ronde golf een unieke beleving.

Over een paar jaar wordt “ze” 50 jaar. Een club die met haar rijke historie natuurlijk mee gaat met haar tijd en helemaal klaar is voor de golfer van nu en de golfer van morgen. Een golfer met andere eisen, vragen en verwachtingen dan de golfer van gisteren. De Gelpenberg erkent, en herkent, dat als geen ander en speelt daar op in.

De Gelpenberg is een golfclub met een echt, en hecht, verenigingsleven. Een vereniging met rond de 550 leden; leden die betrokken zijn bij het wel en wee van de club en bovenal trots zijn op de prachtige baan. Een baan die wordt onderhouden door het greenkeepers-team van Vos Ruinerwold Golf. Een baan die hoog scoort in alle “rankings”. Een baan die door haar aard en aanleg uitdagend is voor elk type golfer. Een baan die door de Nederlandse Golf Federatie met regelmaat wordt uitgekozen om grote landelijke wedstrijden te organiseren.

Natuurlijk kent de Gelpenberg ook de spreekwoordelijke “19e hole”; het clubhuis met daarin Brasserie de Gelpenberg. Op het terras van het clubhuis is het, met een fantastisch uitzicht op de golfbaan, goed toeven en bijpraten na een rondje golf van 9 of 18 holes. Het team van Brasserie de Gelpenberg, staat voor gastvrijheid met een hoofdletter G.

De Gelpenberg is een golfclub die meer biedt dan zomaar een rondje golf, het is met recht een echte golfbelevenis. De Gelpenberg, bijna 50 jaar maar jeugdiger dan ooit…!