Wij zijn geopend ondanks het Coronavirus

dineren op terras voor kamer

Voor niet-hotelgasten moeten wij vooralsnog helaas onze deuren gesloten houden tot 1 juni. Hotelgasten zijn echter meer dan welkom! Wij snappen dat u op dit moment niet onbezorgd op pad gaat, daarom laten wij u graag weten welke maatregelen wij hebben genomen om voor zowel onze gasten als onze medewerkers een veilige omgeving te kunnen garanderen.

prive terras diner

Hotelkamers

Op onze ruime hotelkamers hoeft het u aan niets te ontbreken. Ons restaurant is geopend voor het ontbijt en diner, maar voelt u zich er prettiger bij meer in de eigen kamer te vertoeven, dan kunnen alle maaltijden ook daar geserveerd worden. 

De kamers op de begane grond hebben (op 1 na) een privé zitje voor de deur. Dus wanneer u liever geen gebruik maakt van ons algemene terras, kunt u één van deze kamers boeken.

Onlangs hebben wij onze Comfort kamers geïntroduceerd. Deze kamers op de 1e etage hebben een volledig vernieuwde badkamer met regendouche en daarnaast beschikken zij ook over koffie- en thee faciliteiten en een koelkastje. In onze Comfort kamers is ook een hoge tafel geplaatst, zodat u prettig kunt eten.

terras hotelgasten open

Wij stellen u bij binnenkomst enkele vragen

Vanwege de maatregelen omtrent het Coronavirus zijn wij ook verplicht om bij binnenkomst de volgende vragen te stellen:

  • Hebt u op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Hebt u het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?
  • Hebt u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en hebt u in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?

Wanneer u één van bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoordt, kunnen we u helaas niet toelaten in ons bedrijf of op ons terras. Eventuele annuleringen die hieruit volgen, zijn voor uw eigen rekening. 

 

Bij aankomst van een gezelschap van 3 personen of meer, stellen wij de volgende controle vraag:

  • Vormen jullie een gezamenlijke huishouding? 

Er is sprake van een ‘gezamenlijke huishouding’ wanneer partners (getrouwd, geregistreerd partnerschap of anders) en kinderen, ouders en grootouders op hetzelfde adres staan ingeschreven.

Als het antwoord ‘nee’ is dan bent u evengoed van harte welkom, maar moet u wel op 1,5m van elkaar zitten.

Wij zijn geopend ondanks het Coronavirus

Zorg voor jezelf en elkaar!

Wij hebben ons best voor u gedaan, houdt u dan ook rekening met ons? Bij klachten, verkoudheid of koorts, verwelkomen wij u graag een andere keer!