Wij zijn geopend ondanks het Coronavirus

dineren op terras voor kamer

Wij snappen dat u op dit moment niet onbezorgd op pad gaat, daarom laten wij u graag weten welke maatregelen wij hebben genomen om voor zowel onze gasten als onze medewerkers een veilige omgeving te kunnen garanderen.

prive terras diner

Hotelkamers

Op onze ruime hotelkamers hoeft het u aan niets te ontbreken. Ons restaurant is geopend voor het ontbijt en diner, maar voelt u zich er prettiger bij meer in de eigen kamer te vertoeven, dan kunnen alle maaltijden ook daar geserveerd worden.

De kamers op de begane grond hebben (op 1 na) een privé zitje voor de deur. Dus wanneer u liever geen gebruik maakt van ons algemene terras, kunt u één van deze kamers boeken.

Onlangs hebben wij onze Comfort kamers geïntroduceerd. Deze kamers op de 1e etage hebben een volledig vernieuwde badkamer met regendouche en daarnaast beschikken zij ook over koffie- en thee faciliteiten en een koelkastje. In onze Comfort kamers is ook een hoge tafel geplaatst, zodat u prettig kunt eten.

Wij zijn geopend ondanks het Coronavirus

Zorg voor jezelf en elkaar!

Wij hebben ons best voor u gedaan, houdt u dan ook rekening met ons? Bij klachten, verkoudheid of koorts, verwelkomen wij u graag een andere keer!