Vacatures

bar de Koekoekshof

Wij zijn op zoek naar een:

Allround gastheer/gastvrouw 

Inmiddels hebben wij 1 topper gevonden, maar hebben besloten vanwege aanhoudende drukte nog een extra persoon (parttime) aan te nemen! 

 

Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar enthousiaste dame of heer waarbij gastvrijheid door de aderen stroomt. Service en kwaliteit zijn waarden waar wij altijd naar streven. In ons gemoedelijke allround horecabedrijf (Hotel de Koekoekshof en Brasserie Smaok) krijg je met alle facetten van het vak te maken. Bediening, barwerkzaamheden, in- en uitchecken van gasten, telefoon beantwoorden en gasten te woord staan die allerhande vragen over het hotel en de omgeving hebben.

De werktijden zijn wisselend, zowel ochtend-, dag- als avonddiensten. In de regel zijn wij niet vaak later dan 21.00 - 22.00 uur klaar.

 

Onze voorkeur gaat uit naar een contract van 30 uur, waarbij je in het hoogseizoen fulltime werkt en in het naseizoen 20-24 uur, maar staan ook open voor andere suggesties (parttime).

 

Wie ben je

  • Werkervaring in de bediening is een pré, maar voor een enthousiast, leergierig persoon zetten wij graag een uitgebreid inwerktraject op!
  • Op rustige momenten zul je ook zelfstandig in het bedrijf staan, dus een groot verantwoordelijkheidsgevoel, initiatief nemen en het zelfstandig kunnen werken zijn zeer belangrijk.
  • Je bent een horecatopper, wilt met ons bedrijf meegroeien en dit maak je ook waar.
  • Jij hebt een open houding, je bent leergierig, flexibel en communicatief vaardig.

 

Wat bieden wij?

  • Een jong team, gemoedelijke sfeer en enthousiaste collega’s
  • Een afwisselende functie waarbij je met alle fronten van het horeca-vak te maken krijgt
  • Wij vragen flexibiliteit, maar bieden het ook. Wij streven voor al onze collega’s naar een goede werk-privé balans. 
  • Een contract met salaris volgens de Horeca-cao en uitzicht op verlenging. Een langdurige samenwerking is ons uitgangspunt.

 

 

Enthousiast?

Herken jij jezelf in bovenstaande? Stuur dan je motivatie en CV naar: info@koekoekshof.nl t.a.v. Kim Polman. Ook voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.

Hotel de Koekoekshof

Hoofdstraat 1

9442 PA Elp

0593-346279

www.koekoekshof.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld