Iberenplasslide bar biljart cafe haard hotelkamer lammetjes tafelrestaurant terras2 terras3 voorzijde zitje

Reserveren

 

Hotel de Koekoekshof beschikt zelf over een fitness en sauna ruimte. 

Daarnaast hebben wij een intensieve samenwerking met Vitalia Beauty & Wellness in Westerbork. Hier kunt u terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen en toegang tot het Wellnessplein. Het Wellness plein bestaat uit een Kelo sauna, een zoutsteen sauna, stoomsauna, hammam en kleiritueel ruimte, voetenbad, dompelbad, relaxruimte met zelfbedieningsbar. Een in Drenthe uniek dakterras met buitendouche waar u heerlijk kunt relaxen met uitzicht over Westerbork.

Deze toegang is € 20.00 per dagdeel en altijd inclusief onbeperkt koffie, thee, vruchtensappen en (vitamine) water. 

 

Voor de mogelijke behandelingen kunt u kijken op deze prijslijst.

Behandelingen of entree reserveren kan hier.

 

 

Regelmatig wordt er van ons biljart gebruik gemaakt, ook door de plaatselijke biljartvereniging. Soms komt het voor, dat u biljarters in de weg loopt. Trekt u zich daar echter niets van aan. En mocht u zelf zin hebben om een paar caramboles te maken, dan kan dat.

Arnd Speelman, de eigenaar van Hotel De Koekoekshof, rijdt in zijn vrije tijd motor. Hij is niet de enige die van motorrijden zijn hobby heeft gemaakt. In Drenthe komt dit regelmatig voor. Het Asser TT-circuit zal daar niet vreemd aan zijn. Op dagen met mooi weer is dit voor veel motorrijders hun bestemming.  Kortom, Drenthe is ‘motorminded’ en ook het Drentse wegennet leent zich goed voor dit vervoermiddel.

In Hotel De Koekoekshof is een roadbook aanwezig met routes voor de Garmin en de TomTom. Dat betekent vele uren motorrijden door een schitterende omgeving. Het hotel in Elp leent zich dan ook goed als uitvalbasis en biedt motorfanaten gastvrijheid. Na een mooie motortocht is er voor de motor een inpandige garage en eventueel een werkplaats voor onderhoud en reparatie. Na een lekker hapje eten, een drankje en een praatje met geestverwanten is het vervolgens goed rusten.

Motorstalling

Motorrijders stallen hun vervoermiddel in de speciale motorstalling. Mocht het eventueel eens wat nat zijn, dan hebben ze daar een droge plek.

Werkplaats (motoren)

Toevallig heeft de eigenaar van De Koekoekshof een motor. Hij weet daarom als geen ander, dat er af en toe wel eens wat gesleuteld moet worden aan een motor. Daar is nu een werkplaats voor gecreëerd.

Motor-, fiets-  en wandelroutes

Digitale navigatiesystemen zijn heel handig. Af en toe schieten ze echter te kort. Ze weten de weg, maar geven onvoldoende informatie. Daarom heeft Hotel De Koekoekshof een uitgebreide collectie motor-, fiets- en wandelroutes. Daarmee hoeft u niet te verdwalen en krijgt u meer kennis van Drenthe.

Drenthe is de fietsprovincie bij uitstek! Vele kilometers goed onderhouden fietspaden brengen u door bossen, heidevelden en langs pittoreske dorpen. Bij Hotel de Koekoekshof bieden wij enkele faciliteiten om uw fietsvakantie tot een succes te maken.

Fietsenstalling

Er is een ruime overdekte en afsluitbare fietsenstalling beschikbaar. Hierin bevinden zich tevens enkele oplaadpunten voor uw elektrische fiets

Fietsen

Oplaadpunt voor elektrische fietsen

Voor zowel passanten als hotelgasten is er de mogelijkheid om uw elektrische fiets op te laden.

Fietsverhuur

Hotel de Koekoekshof verhuurt ook fietsen om u optimaal van het Drentse landschap te kunnen laten genieten.

Wij beschikken over zowel 'gewone' als elektrische fietsen. Deze laatste dient u bij voorkeur vooraf te reserveren.

Fiets: € 8.50 per dag
Elektrische fiets: € 18.50 per dag

Alles werkt mee in Hotel De Koekoekshof. Naast de prima keuken, comfortabele kamers en de inspirerende natuur, bevindt zich in het hotel een Sauna en Fitness voorziening. Nog een extra reden om naar Elp te komen en in het hotel, lichaam en geest te verwennen en door ontspanning nieuwe energie opdoen. Even tijd voor elkaar , daar heeft iedereen op z’n tijd behoefte aan, alleen komen we daar misschien te weinig aan toe. Kies daarom voor Drentse frisse en gezonde lucht en verwen u zelf in de sauna van De Koekoekshof.

Voor het hotel is een groot (eigen) parkeerterrein waar u uw auto kosteloos kunt parkeren.

Motoren en fietsen kunnen worden gestald in onze overdekte en afsluitbare garage.

Contact

De Koekoekshof
Hoofdstraat 1
9442 PA Elp
0593-346279