Escape game

Elp Drenthe
Escape game Drenthe

De stad is in rep en roer omdat Dr. Crypto meerdere mensen heeft gegijzeld en opgesloten in hermetisch afgesloten kamers. Deze zijn alleen te openen door losgeld te betalen, of een puzzel op te lossen die de combinatie oplevert van het slot. Als freelance misdaadbestrijder heb jij de taak gekregen om de gijzelaars te bevrijden.

Arrangement (min 15 personen)

€ 47,50 p.p.

Dit is inclusief; welkomstdrankje, buffet en een consumptie tijdens het spel (drankjes tijdens het eten zijn niet inbegrepen)

Keuze uit een koud / warm-, Western- of Italiaans buffet. In de winter behoort een stamppotbuffet ook tot de mogelijkheden.

 

Buffetopties:

  • Stamppotbuffet met oa; hutspot, boerenkool, zuurkool, rookworst, speklappen, spekjes en tafelzuren
  • Warm en koud buffet met oa; Brood met kruidenboter en tapenade, rundvleessalade, varkenshaas in champignon roomsaus, Visstoofpotje, Kip in zoetzure saus, frites, seizoensgroenten, rauwkost
  • Westernbuffet met oa; Spareribs, Amerikaanse runderstoof, chicken wings, tacoschotel, wedges, gepofte aardappel, salade, Mexicaanse groenten en maiskolven
  • Italiaans buffet met oa; diverse broodsoorten, salade Caprese, rucola salade, gemarineerde gegrilde groente, diverse pastasoorten met saus (bolognese, carbonara, tonijn)

In overleg is het mogelijk een dessertbuffet toe te voegen voor slechts € 6,50 pp.

Reserveringsaanvraag
Lijkt het Moordspel u leuk, maar past een buffet niet in uw planning? Het Moordspel is ook de combineren met andere drink & eet arrangementen. We maken graag een passende offerte die aansluit bij uw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op.